Vandra i Nangijala – Brösarp Skåne

Källagården tredagars vandringspaket 

Vandra genom Nangijala, bland kallkällor och böljande backar, längs stigar och småvägar i trolska skogar. Välkommen till Källagården, en korsvirkesgård med anor från 1700-talet, belägen mellan skogsbrynet, Brösarps backar och byn Brösarp i det natursköna Österlen i södra Sverige. Här bor ni mitt i naturen, äppelodlingar och djur i ett lugnt och harmoniskt lantligt boende med kullersten på gårdsplanen. Härifrån utgår vandringarna. Kom och njut av lugnet och följ årstiderna!

Vattenfall, sagoväsen och vackra vyer – d
etta ingår

* Två övernattningar i något av våra vindsrum med delat kök, toalett och dusch.*
* Sänglinne, handdukar och slutstädning.
* Frukostkorg i kylskåp och kök . Du får koka dina egna ägg som kommer från granngården och brödet från byns bageri hänger vi på dörren.
* Eftermiddagsfika.
* Reservation av bord på Brösarps gästgiveri. Ni beställer och betalar själv vad som önskas.
* Matsäck för en vandring.
* Grilltallrik med produkter från gårdens skafferi för grillning på egen hand.
* Vandringskartor och plåster.

Pris: 1 600 kr per person
Längd: 3 dagar (2 övernattningar)
Ankomst och incheckning kl 15.00
Vandring dag 1: 2 km med gårdens egen karta
Vandring dag 2: 12 + 13 km med karta på välmarkerad led

När du bokar detta paketet bor du på Källagården platsen för  filminspelningen av Astrid Lindgrens berömda barnbok ”Bröderna Lejonhjärta”. På bifogad länk läser du mer om alla de fantastiska platser du besöker längs vägen. 


* Vandringspaketet är även bokningsbart i egen stuga eller lägenhet, med eget kök och badrum, under perioden 1 september – 14 juni. Kontakta oss för pris.

2019-04-01

 

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.