Bli Värd här!

Stöd svensk landsbygd bli gårdsvärd

Bo på Lantgård Sverige, är en intresseförening av 120 medlemsgårdar som förmedlar boende i gårdsmiljö över hela landet. Alla gårdar är unika och erbjuder olika former av logi till såväl svenska som utländska gäster. Gården behöver inte ha djur men gemensamt för alla är ett nära värdskap, där gästen får ett personligt möte och erbjuds insikt i lantlivets gårdssysslor och aktiviteter.

Ax förklarar boendestandard

Alla gårdar bedöms inom flera område och kvalitetsmärks i form av 1 till 5 ax, vilket gör det enkelt för gäst att välja standard. Ett ax betyder godkänd, gården uppfyller alla krav som krävs för medlemskap i Bo på Lantgård. Fem ax betyder ”förstklassigt”.   En kvalitetsmärkt gård har en skylt med föreningens logga och gårdsnamn väl synligt.

Så blir du medlem

Anmäl ditt intresse genom att ringa eller skicka oss ett mejl eller via knappen nere. Du får därefter hjälp att registrera upp din gård och dess innehåll på vår hemsida. När det är klart skickas informationen till vår beredningsgrupp som sammanställer ett beslutsunderlag för styrelsen. Därefter är din gård klar att läggas upp på hemsidan där också engelsk och tysk översättning ingår i ditt paket. Du får också din gårdsskylt i fyr-färg när allt är klart.

Det här omfattar ditt medlemsskap

Kvalitetsmärkt boende enligt i vårt system 1-5 ax

Egen gårdsskylt med logga

Bokningsförfrågan via telefon sms/mejl och direktkontakt med gäst

Inga bokningsavgifter eller provisioner utgår

Medverkan Hemsida bopalantgardsverige unik gårdsinformation på engelska och tyska, med länk till hemsidan, bokning & karta

Kostnadsfri översättning av gårdstext engelska och tyska

Kostnadsfri annons på turistkanalen.se

Marknadsföring i sociala kanaler som Facebook, Instagram, Pinterest

Medlemssupport via FaceBook Grupp och telefontid

Hjälp/support med egna marknadsföringen

Rådgivning

Rabbaterad anslutning till branschföreningen VISITA (extra kostnad). Ger bl a tillgång till resegaranti

 

Bli Värd här!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.