Bli Värd här!

Stöd svensk landsbygd bli gårdsvärd

Bo på Lantgård Sverige, är en intresseförening med medlemsgårdar som förmedlar boende i gårdsmiljö över hela landet. Alla gårdar är unika och erbjuder olika former av logi . Gården behöver inte ha djur men gemensamt för alla är ett nära värdskap, där gästen får ett personligt möte och erbjuds insikt i lantlivets gårdssysslor och aktiviteter.

Ax förklarar boendestandard

Alla gårdar bedöms inom flera område och kvalitetsmärks i form av 1 till 5 ax, vilket gör det enkelt för gäst att välja standard. Ett ax betyder godkänd, gården uppfyller alla krav som krävs för medlemskap i Bo på Lantgård. Fem ax betyder ”förstklassigt”.   En kvalitetsmärkt gård har en skylt med föreningens logga och gårdsnamn väl synligt.

Så blir du medlem

Anmäl ditt intresse genom att ringa eller skicka oss ett mejl eller via knappen ”Bli värd här”. Du får sedan ett välkomstmejl som innehåller de instruktioner du behöver för att gå vidare med din registrering. När det är klart skickas informationen till vår värdgrupp som sammanställer ett beslutsunderlag till styrelsen. Därefter är din gård klar att läggas upp på hemsidan där också engelsk och tysk översättning ingår i ditt paket. Du får också din gårdsskylt i fyr-färg när allt är klart.

Det här omfattar ditt medlemskap

Kvalitetsmärkt boende enligt vårt system 1-5 ax

Egen gårdsskylt med logga

Bokningsförfrågan via telefon sms/mejl och direktkontakt med gäst

Inga bokningsavgifter eller provisioner utgår

Medverkan Hemsida bopalantgardsverige unik gårdsinformation på engelska och tyska, med länk till hemsidan, bokning & karta

Kostnadsfri översättning av gårdstext engelska och tyska

Kostnadsfri annons på turistkanalen.se

Marknadsföring i sociala kanaler som Facebook, Instagram, Pinterest

Medlemssupport via mejl och telefontid samt facebookgruppen Bo på Lantgård Sverige intern.

Hjälp/support med egna marknadsföringen

Rådgivning

 

 

Bli Värd här!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.