Bli Värd här!

Stöd svensk landsbygd: bli gårdsvärd

Bo på Lantgård Sverige är en intresseförening med medlemsgårdar som förmedlar boende i gårdsmiljö över hela landet. Alla gårdar är unika och erbjuder olika former av logi. Gården behöver inte ha djur men gemensamt för alla är ett nära värdskap, där gästen får ett personligt möte och erbjuds insikt i lantlivets gårdssysslor och aktiviteter.

Ax förklarar boendestandard

Alla gårdar bedöms inom flera områden och kvalitetsmärks i form av 1 till 5 ax, vilket gör det enkelt för gäst att välja standard. Ett ax betyder godkänd, gården uppfyller alla krav som krävs för medlemskap i Bo på Lantgård. Fem ax betyder ”förstklassigt”. En kvalitetsmärkt gård har en skylt med föreningens logga och gårdsnamn väl synligt.
Våra kriterier

Så blir du medlem

Anmäl ditt intresse genom att ringa eller skicka oss ett mejl eller via knappen ”Bli värd här”. Du får sedan ett välkomstmejl som innehåller de instruktioner du behöver för att gå vidare med din registrering. Du får även information om medlemsavgifter inom föreningen Bo på Lantgård och de avgifter som tillkommer för att starta upp gårdspresentation. När du tackat ja och fyllt i dina gårdsuppgifter skickas informationen till vår värdgrupp som sammanställer ett beslutsunderlag till styrelsen. Därefter är din gård klar att läggas upp på hemsidan där också engelsk och tysk översättning ingår i ditt paket. Nedan ser du flera fördelar för dig som medlem.
Bli Värd här!

Det här omfattar ditt medlemskap

Kvalitetsmärkt boende enligt vårt system 1-5 ax

Egen gårdsskylt med logga

Bokningsförfrågan via telefon sms/mejl och direktkontakt med gäst

Inga bokningsavgifter eller provisioner utgår

Medverkan på hemsidan www.bopalantgard.se med din egen, unik gårdsinformation på svenska, engelska och tyska, med länk till hemsidan, kontaktuppgifter, knapp till bokningsförfrågan & karta

Kostnadsfri översättning av gårdstext engelska och tyska

Kostnadsfri annons i olika print och digitala medier, t ex: turistkanalen.se , resmalsverige.se, schwedenstube.de, Facebook / Instagram, tryckannonser i resebilagor, dagstidningar och infomaterial inom färjor, tåg och flyg.

Marknadsföring genom inlägg i sociala kanaler som Facebook, Instagram

Medlemssupport via mejl och telefontid samt facebookgruppen Bo på Lantgård Sverige intern.

Hjälp/support med egna marknadsföringen

Rådgivning och stöd genom föreningen och utbyte med andra medlemmar

Mer om oss

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.