Upptäck landet och stöd svensk landsbygd!

Bo på Lantgård Sverige, är en intresseförening av över 100 medlemsgårdar som förmedlar boende i gårdsmiljö över hela landet. Alla gårdar är unika och erbjuder olika former av logi till såväl svenska som utländska gäster. Våra gårdar erbjuder ett nära värdskap, där gästen får ett personligt möte och erbjuds insikt i lantlivets gårdssysslor och aktiviteter. Ta med familjen och upptäck vår svenska landsbygd.

Välj övernattningsalternativ efter tycke och smak. På flera gårdar kan du få hjälpa till i verksamheten. Eller varför inte prova att göra spännande utflykter i närområdet på egen hand. Många av gårdarna är öppna året om och tar emot såväl privat som företagsgäster för såväl möten som fest.

Ax förklarar boendestandard

Alla gårdar bedöms inom flera områden och kvalitetsmärks i form av 1 till 5 ax, vilket gör det enkelt för gästen att välja standard. Ett ax betyder godkänd, gården uppfyller alla krav som krävs för medlemskap i Bo på Lantgård. Fem ax betyder ”förstklassigt”. En kvalitetsmärkt gård har en skylt med föreningens logga och gårdsnamn väl synligt.

Läs mer om Bo på Lantgårds axsystem: Kvalitetsmärkt boende med ax

Kontakta oss

Bo på Lantgård medlemsservice
Laxne Vretstugans Gård 1
647 92 Mariefred

Tel: 072 – 50 40 30 6

E-postinfo@bopalantgard.se

Öppet för bokningsfrågor och medlemssupport vardagar 15 – 17

Captcha:

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.