Bo i tjänsten

Time-out på Lantgård

I Sverige får vi övervinna stora distanser, och alla som åker på tjänsteresa med bilen vet hur tröttsamt det kan bli på vägarna. Därför uppskattar affärsresenärer ett andhål att komma till: en plats där man får stanna upp från dagens jobb och tanka energi inför kommande uppgifter.

Bo på Lantgård välkomnar alla som reser i tjänsten – oavsett om ni bara vill stanna en natt eller om ni behöver gården som ”högkvarter” under er affärsresa. Värdar finns i alla regioner från norr till syd, och de ligger i regel inte långt ifrån en tätort eller större väg. Du får parkera intill ditt boende och kan med lugnt samvete ha kvar dina arbetsredskap i bilen, som står tryggt och säkert under natten.

Ta en avstickare från huvudleden, kom in på gården och känn dig som hemma. Med naturen inpå knuten hinner du kanske med en promenad eller lite motion innan du sjunker ner i den goa bäddade sängen. Lugnet och avskildheten uppskattas av alla som har fullt upp i arbetet under dagarna.

Maten sätter guldkanten

Efter en god natts sömn väntar en stärkande frukost som dagens startskott. Många av våra gårdar serverar när- eller egenproducerad frukost: Vad sägs om ägg och mjölk färskt från gården eller frukt från trädgårdens skörd? Många värdar syltar, saftar och tillverkar omsorgsfullt vilket känns personligt och ger det lilla extra i matupplevelsen.

Många gårdar serverar frukosten, precis som på hotell, i en separat matsal. Efter dagens första måltid behöver du alltså bara checka ut för att komma iväg. Be din värd att sammanställa en fikakorg eller lunchpaket! På så vis tar du med dig smaken av landet på färden.

En bas på din resa

Vill du ha en fast bas du återvänder till under tjänsteresan i regionen? Våra värdar ser fram emot din förfrågan för en längre vistelse. Ditt jobb underlättas bl a genom Wifi-uppkoppling, kabel-TV mm. På de flesta gårdar är du helt oberoende i självhushåll med tillgång till kök, tvättmaskin /torktumlare och andra faciliteter. Ta kontakt med gården som ligger närmast din resväg och meddela dina önskemål.

Kontakta våra värdar

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.