Cykla på landet i sommar är livet 🌞

Klimatsmart semester för familjen i år

Här kan du hitta våra gårdar som erbjuder cykel som komplement till din vistelse. Via gårdsnamnet kommer du direkt in till hemsidan eller den informationssida som finns på vår webbsida Bo på Lantgård

Skåne
Källagården Österlen hyr vi ut cyklar av bra kvalité. Hjälm och cykelkorg hör till samt service med inställning och pumpning. Vi tar en serviceavgift/hyra 100 kronor dygnet.
Skall gästerna cykla ner till byn och köpa morgonbröd så kostar det inget 🥨

Björkelunds Logi & Trädgård Revinge står det i garaget står det fem damcyklar och det finns även cykelhjälm, regnponcho, termoskannor och picknickfilt.   Vi har tagit fram cykelkartor för trevliga utflykter med utgångspunkt från Björkelund.

Bohuslän
Moas Blomstergård Tjörn, kan du hyra tandemcykel och cykla i naturskönt område med vandrings- och cykelleder på södra ön erbjuder cykelavstånd till salta bad och besök på Klädesholmen, Skärhamn och Rönnäng. 🌞

Småland
Fölshult lånar vi ut cyklar gratis. Vi har även kvar vår dotters cyklar så det finns för alla åldrar! 

Hitta mer inspiration och aktiviteter för en hållbar semester med våra > temaboenden.

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.