Bo på Lantgård året om!

Bo på Lantgård året om: Flera av våra värdar håller öppet året om och välkomnar dig som gäst oavsett om du reser i tjänsten eller på fritiden med familj.

Många av Bo på Lantgårds gästboende ligger naturskönt och erbjuder tillfälle till aktiv ledighet för såväl vuxna som barn. Att göra upp eld och koka kaffe och varm choklad, eller laga mat utomhus kan vara nog så uppskattat.

Åka skidor, skridskor, pulka eller kanske till och med häst och släde är fina upplevelser att ta med hem. Sommar tid kan bästa upplevelsen vara att plocka sina egna frukostägg. Eller mata kalvarna. Se till att lammen kommer ut i hagen. Listan kan göras lång.

Unna dig och din familj en upplevelserik semester och fritid på landet.

Och du – du får ta med dig din hund på många av våra boenden.

På hemsidan www.bopalantgard.se hittar du mer om du söker under våra temaboende

Semestra på landet i sommar!

Semestra på landet i sommar boka hos Bo på Lantgård !
Boka en eller flera dagar för att semestra på landet hos någon av Bo på Lantgårds värdar. Bo på Lantgård är en ideell förening vars medlemmar är företag belägna på landsbygden och som gärna vill dela sin kärlek till landsbygden och gästfriheten med dig som gäst. Varje gård är unik, och på hemsidan www.bopalantgard.se hittar du mer information om varje gård och vad de erbjuder i form av aktiviteter, matupplevelser mm.

Alla boendeformer är certifierade i ett system och indelas i gårdshotell, Bed and Breakfast eller stuga/rum med självhushåll. Hos flera finns möjligheter att boka till gårdsfika och mat, ofta från gården eller från områdets lokala producenter.

På de flesta gårdar finns också aktiviteter att tillgå som klappa djuren, åka hölass, låna cyklar, rida eller paddla eller kanske bara vara med och plocka egna frukostägg. De flesta gårdar har öppet året om och en del tar även emot konferenser

Gäst med funktionshinder
I dagsläget är det 13 av våra gårdar som angett att de har boende anpassat efter funktionshinder
(det går att söka på hemsidan) Det kan finnas fler gårdar som är anpassade till viss del enklast är att kontakta varje gårdsvärd direkt per telefon eller mejl.

Så om du vill göra en utflykt några dagar och samtidigt få en upplevelse i lantlig miljö är du välkommen att ringa eller mejla din förfrågan till den gård du fastnat för. Vill du fråga mer så hör av dig till vårt kansli 035-12 78 70 .

Välkommen till landet i sommar!