Jul på Landet

Jul och nyår på landet. Njut av tystnaden och lugnet. Brasa ,bastu, natur, inga raketer, mörker, eld och kanske snö. Självhushåll eller B&B.

Fiske fritid

Ödevata Fiskecamp erbjuder fiske och boende. Det finns också gårdar som ligger kustnära eller i närhet av sjö för dig som vill prova flugfiske eller meta från båt. Underbart vilket som.

Jaktintresserad

Är du inbiten jägare då kan du hos några av våra gårdsvärdar få delta i jakt året om. Såväl hägn som ute i skog och mark.

Prova på landet

Upptäck charmen av att bekanta dig med gårdens människor och djur. Var med ladugården, kanske ser du en kalv komma till världen, får vara med och mjölka eller mata lammen.

Bed & Box

Ta med hästen på din semester eller låna en av gårdens. Skall du på långväga tävling då kan du på flera gårdar hitta möjlighet för att övernatta för dig och din häst. Flera gårdar erbjuder också tur ridning i skog och mark.

Hållbar semester

Prova att hyra cykel eller ge dig ut på en vandring med medhavd fikakorg. Gör ett nedslag och hitta en favoritplats vid havet eller i skogsgläntan. Det är livet !

Ta med ditt husdjur

På många hotell har inte sällskapsdjur tillträde.  Därför är vi glada över att förmedla logi på lantgårdar där ditt husdjur har en lika självklar plats som resten av familjen. Res med ditt husdjur, koppla av och ha det bra!

Affärsgäst & Grupp

I avkopplande lantmiljö kan du och dina medarbetare fokusera fullt ut på att utveckla er verksamhet och varandra. Gemenskap, harmoni och ro. Här hittar du gårdar med möjlighet för gruppträffar.

Bo med självhushåll

Frihet är att bestämma själv. Här listar vi lantgårdar som erbjuder boenden där du själv tar hand om matlagning och städning under din vistelse. Semester på dina villkor, helt enkelt.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.