Gårdshotell / B&B

Till våra gårdshotell/B&B kommer du för att koppla av och njuta, utan att behöva tänka på matlagning och städning. För dig som reser i tjänsten är det här ett perfekt alternativ till att bo på affärshotell inne i stan.

Stuga och eget boende

Frihet är att bestämma själv. Här listar vi lantgårdar som erbjuder boenden där du själv tar hand om matlagning och städning under din vistelse. Semester på dina villkor, helt enkelt.

Gårdar med djur

Många av oss förknippar livet på landet med alla härliga djur som finns där. Mötet med stora och små djur är spännande upplevelser för både små och stora. Att komma riktigt nära en stor kossa, och kanske till och med klappa på den, är något alldeles extra.

Aktiv semester

Lantlivet är som gjort för att både kropp och själ ska må bra. Här kan du kombinera semester med din favorithobby. Vi förmedlar lantgårdar som erbjuder olika typer av aktiviteter.

Res med hund

Även hundar mår bra av att få uppleva lantlivet, det är vi säkra på. Därför är vi glada över att förmedla lantgårdar där hunden har en lika självklar plats som resten av familjen. Koppla loss, koppla av och ha det bra!

Grupp och konferens

I avkopplande lantmiljö kan du och dina medarbetare fokusera fullt ut på att utveckla er verksamhet och varandra. Gemenskap, harmoni och ro. Här hittar du gårdar med konferensmöjligheter för både små och stora sällskap.