Gårdshotell / B&B

Till våra gårdshotell och B&B kommer du för att koppla av och njuta, utan att behöva tänka på matlagning och städning. För dig som reser i tjänsten är det här ett perfekt alternativ till att bo på affärshotell inne i stan.

Stuga och eget boende

Frihet är att bestämma själv. Här listar vi lantgårdar som erbjuder boenden där du själv tar hand om matlagning och städning under din vistelse. Semester på dina villkor, helt enkelt.

Gårdar med djur

Upptäck charmen av att bekanta dig med gårdens människor och djur. Var med ladugården, kanske ser du en kalv komma till världen, får vara med och mjölka eller mata lammen.

Aktiv semester

Lantlivet är som gjort för att både kropp och själ ska må bra. Kombinera semester med din favorithobby. Vi förmedlar logi lantgårdar som erbjuder olika typer av aktiviteter och upplevelser.

Res med hund

På många hotell har inte hunden tillträde.  Därför är vi glada över att förmedla logi på lantgårdar där hunden har en lika självklar plats som resten av familjen. Res med din hund och koppla loss, koppla av och ha det bra!

Grupp och konferens

I avkopplande lantmiljö kan du och dina medarbetare fokusera fullt ut på att utveckla er verksamhet och varandra. Gemenskap, harmoni och ro. Här hittar du gårdar med möjlighet för gruppträffar.