Sök gård och boka här !

Region
Visa alla regioner Blekinge Bohuslän/Dalsland Dalarna Gotland Halland Hälsingland/Gästrikland Jämtland/Härjedalen Norrbotten Öland Örebro Län Östergötland Skåne Småland Södermanland Uppland Värmland Västerbotten Västergötland Västernorrland/Ångermanland/Medelpad Västmanland
Tema
Visa alla teman Bed & Box Fiske fritid Jaktintresserad Jul på Landet

Upptäck landet !

Ta med familjen och upptäck vår svenska landsbygd. Välj övernattningsalternativ efter tycke och smak. På flera gårdar kan du få hjälpa till i verksamheten. Eller varför inte prova att göra spännande utflykter i närområdet på egen hand. Många av gårdarna är öppna året om och tar emot såväl privat som företagsgäster för såväl möten som fest.

Nyheter för dig som gillar att bo på landet !

Här delar vi med oss om vad som händer inom Bo på Lantgård. Lär känna din favoritgård, våra samarbetspartner, ta del av resetips, köp presentkort och läs mer om allt annat spännande som händer på vår landsbygd.

Smaka på Sverige

Nu är kampanjen "Smaka på Sverige" igång. Tävla och vinn en vistelse på valfri Bo på Lantgård i hela Sverige. Klicka på länken nedan för tävlingsregler. Lycka till!

Jul på Landet

Jul och nyår på landet. Njut av tystnaden och lugnet. Brasa, bastu, natur, mörker, eld och kanske snö. Nyår utan fyrverkeri. Självhushåll eller B&B.

Konferens på landet

Släpp kontorsrutinen och samla personalstyrkan nära naturen på en av våra gårdar. Prova en annorlunda konferens med utomhusaktivitet för er kick-off eller konferens. Många av våra värdar välkomnar större grupper året runt.

Presentkort 2019

Du vet väl att du kan köpa presentkort på valfritt belopp hos oss. Detta kan sedan utnyttjas på valfri gård. Du beställer på info@bopalantgard.se och vi skickar det per post till din adress.

Bo i tjänsten

För dig som reser i tjänsten är på Bo på Lantgård ett alternativ till hotell, bara mycket trevligare och ofta billigare. Bilen parkerar du bekvämt utanför rummet och där står den tryggt och säkert under natten, även om du har arbetsredskap kvar i bilen.

Ett urval av våra gårdar

Hämmens Gård stuga nära Bullaren - Strömstad

Hämmen 1 består idag gårdshus och lillstuga och är en del av en ursprunglig småskalig bymiljö från 1800 talet. Husen ligger rofyllt mellan sjön Bullaren och Strömstad och med närhet till Kosteröarna och Vitlycke museum. Det erbjuds en historisk promenad i det närliggande skogspar...

Mer information

Mellskogs Gård stugor för självhushåll - Moheda

Välkomna till lugnet på Mellskogsgård. Vi har 4 stugor att erbjuda med närhet till naturen och sjön Fiolen. Vi bedriver ekologisk mjölkproduktion, har kor, grisar, katter, hundar. Barnvänligt, båt + kanot att hyra. Utmärkt bad + fiske. Affär, post, bank, 12 km.

Mer information

Ullstorp stugor mitt i Skåne - Höör

Ullstorp ligger mitt i bokskogen som sista huset på vägen. Här i dalen har vi nio 9 stugor i  fyra olika storlekar alla fullt utrustade för självhushåll.  Gården har  en egen badplats, fikabord, många ställen för lek med barnen och egna promenadslingor och nära till vandringslede...

Mer information

Källgården Skånegård logi med självhushåll - Magnarp, Vejbystrand

Källgården är en gammal kringbyggd skånegård från 1770 tal med kullerstensgård.Gården ligger nära Kattegattleden. Det är ca 500 m till Magnarps strand och bad.  Du har tillgång till trädgård med möbler, grill, gungor och sandlåda för barnen. Vi bedriver mjölkproduktion och spannm...

Mer information