Sök gård och boka här !

Region
Visa alla regioner Blekinge Bohuslän/Dalsland Dalarna Gotland Halland Hälsingland/Gästrikland Jämtland/Härjedalen Norrbotten Öland Örebro Län Östergötland Skåne Småland Södermanland Uppland Värmland Västerbotten Västergötland Västernorrland/Ångermanland/Medelpad Västmanland
Tema
Visa alla teman

Upptäck landet !

Ta med familjen och upptäck vår svenska landsbygd. Välj övernattningsalternativ efter tycke och smak. På flera gårdar kan du få hjälpa till i verksamheten. Eller varför inte prova att göra spännande utflykter i närområdet på egen hand. Många av gårdarna är öppna året om och tar emot såväl privat som företagsgäster för såväl möten som fest.

Nyheter för dig som gillar att bo på landet !

Här delar vi med oss om vad som händer inom Bo på Lantgård. Lär känna din favoritgård, våra samarbetspartner, ta del av resetips, köp presentkort och läs mer om allt annat spännande som händer på vår landsbygd.

Trädgårdsturism

Upptäck charmen med trädgård och täppa. Flera värdar odlar såväl frukt som grönsaker och många erbjuder en härlig avkoppling i grön miljö.

Cykla är klimatsmart

Gör en cykeltur och utforska omgivningarna helst med matkorg. Hitta favoritplatsen och njut av att vara en del i ett hållbart resande.

Månadens upplevelse

Smakvandra med Berit i den jämtländska naturen. En naturupplevelse utöver det vanliga, kryddat med mat från naturskafferiet som avnjutes på tallrik i det fria.

Ödevata en hållbar gård

I den vackra vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp som drivs av Malin och Magnus Axelsson. Parets mål är att erbjuda naturnära boende, upplevelser, produkter och tjänster som ger ett positivt avtryck på miljö och klimat.

Presentkort 2019

Du vet väl att du kan köpa presentkort på valfritt belopp hos oss. Detta kan sedan utnyttjas på valfri gård. Du beställer på info@bopalantgard.se och vi skickar det per post till din adress.

Inspirationsdag hållbart liv

På ett besök Hemma hos Martha & Anders i Tiveden, får du lära dig mer om hur du kan leva i samklang med naturen. De delar med sig av sina kunskaper i hållbart byggande, odling, djurhållning och hur du kan leva i samklang med naturen på ett annorlunda sätt.

Ett urval av våra gårdar

Bosgården nära Ullared och Knalleland - Horred

Ni bor i en lägenhet i ett äldre hus på gården, stort kök o stor toalett, dusch, tvättmaskin. Egen uteplats i gemensam trädgård. Ekologisk gård med mjölkkor. Vi bor i Viskadalen längs väg 41. Affär o bad 3-4 km. Utflyktstips: Borås djurpark och Knalleland, Varbergs fästning och h...

Mer information

Killeboda Gårdshotell vid sjön Immeln - Arkelstorp

Killeboda Gård ligger vid sjön Immelns södra ände och är ett levande lantbruk med får, kor och höns. Logi där  frukost, lakan, handduk städning ingår i priset, plus att ni har tillgång till fullt utrustat kök, vardagsrum med TV. Två toaletter med dusch/badkar, trädgård och altan ...

Mer information

Stora Ytten Karlsberg havsnära boende - Strömstad

Kombinera en rogivande lantgårdssemester m närheten till pulserande sommar-Strömstad m dess salta bad o färska räkor. Ni bor i en mysig stuga m stor trädgård. Vår lilla gård ligger strax intill. Får m lamm, katt, lyckliga utegrisar och ponnyer. Naturskön älgrik trakt. Insjöar med...

Mer information

Hällene Gård havsnära stuga på Tjörn - Klövedal

Hällene Gård ligger vid havet omgiven av strandängar och vacker bohusländsk natur. Här kan du njuta av hav, natur, kultur och tystnaden. På gården finns hästar, katter och ladusvalor. Bed&Box, paddock och bete. Båtturer/transporter erbjuds i den vackra skärgården. ...

Mer information