Vi behöver fler värdar 2019!

Har du ett hus som står oanvänt?

Bo på Lantgård Sverige, är en intresseförening av c:a 100 medlemsgårdar som förmedlar boende i gårdsmiljö med eller utan djur över hela landet.  Gemensamt är intresset för gäster och ett nära värdskap, där gästen får ett personligt möte och erbjuds insikt i lantlivets gårdssysslor och aktiviteter. Boendet bedöms inom flera område och kvalitetsmärkes i form av 1 till 5 ax, vilket gör det enkelt för gäst att välja standard. Medlemsgården har också gårdsskylt med föreningens logga och gårdsnamn väl synligt. Föreningen arbetar aktivt med marknadsföring av medlemsgårdarna året om  för att fylla boendet efter den säsong som önskas.

Vi ser en ökning i höst framförallt gällande förfrågningar för höst och vinterlov och för 2019 är det gäster från Europa som nu bokar sin Sverigesemester. Därför söker vi nu fler gårdar som kan ta emot familjer eller företagsgäster på sin gård.

Det här omfattar ett medlemskap

Kvalitetsmärkt boende enligt i vårt system 1-5 ax

Egen gårdsskylt med gårdsnamn och logga

Bokningsförfrågan via telefon sms/mejl och direktkontakt med gäst

Inga bokningsavgifter eller provisioner

Medverkan Hemsida bopalantgardsverige med unik gårdsinformation på engelska och tyska, samt länk till hemsidan, bokning & karta

Kostnadsfri översättning av gårdstext  till engelska och tyska

Kostnadsfri annons på turistkanalen.se

Marknadsföring i sociala kanaler som Facebook och Instagram

Medlemssupport via FaceBook grupp och telefonrådgivning

Hjälp/support med egna marknadsföringen

Tillgång till resegaranti via rabatterat medlemskap i Visita (extra kostnad)

Pris:  4300 kr ex moms / år inkluderar medlemsavgift 200 kr, momsbefriad

Vill du veta mer så kontakta oss gärna på info@bopalantgard.se

 

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.