Semestra på landet i sommar!

Semestra på landet i sommar boka hos Bo på Lantgård !
Boka en eller flera dagar för att semestra på landet hos någon av Bo på Lantgårds värdar. Bo på Lantgård är en ideell förening vars medlemmar är företag belägna på landsbygden och som gärna vill dela sin kärlek till landsbygden och gästfriheten med dig som gäst. Varje gård är unik, och på hemsidan www.bopalantgard.se hittar du mer information om varje gård och vad de erbjuder i form av aktiviteter, matupplevelser mm.

Alla boendeformer är certifierade i ett system och indelas i gårdshotell, Bed and Breakfast eller stuga/rum med självhushåll. Hos flera finns möjligheter att boka till gårdsfika och mat, ofta från gården eller från områdets lokala producenter.

På de flesta gårdar finns också aktiviteter att tillgå som klappa djuren, åka hölass, låna cyklar, rida eller paddla eller kanske bara vara med och plocka egna frukostägg. De flesta gårdar har öppet året om och en del tar även emot konferenser

Gäst med funktionshinder
I dagsläget är det 13 av våra gårdar som angett att de har boende anpassat efter funktionshinder
(det går att söka på hemsidan) Det kan finnas fler gårdar som är anpassade till viss del enklast är att kontakta varje gårdsvärd direkt per telefon eller mejl.

Så om du vill göra en utflykt några dagar och samtidigt få en upplevelse i lantlig miljö är du välkommen att ringa eller mejla din förfrågan till den gård du fastnat för. Vill du fråga mer så hör av dig till vårt kansli 035-12 78 70 .

Välkommen till landet i sommar!

 

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.