Och snart är det höstlov på landet

Vilken härlig sommar vi haft och har fortfarande.
Tyvärr har väl det vackra solskenet också bidragit till mindre mat för djuren på gårdarna, men trycket på bokningar från när och fjärran har varit bra. Och flera gäster rapporterar in med fina bilder från de gårdar de besökt. Att få komma ut på landet och bara vara är det många som uppskattar. Få ligga på rygg i gräset eller hängmattan och bara njuta av blå himmel och gassande sol laddar batterierna.

Inom kort är det också dags för skolbarnen att bänka sig, höstterminen närmar sig med stormsteg. Nu är tiden för att planera in höstlovets aktivitet och det bästa är ju att det finns inget dåligt väder, på landet är det alltid njutbart oavsett om solen skiner, det regnar eller snöar. På många av våra gårdar kan man boka ridlektioner eller kursverksamhet så håll utkik framöver som kommer det lite förslag.

Hos flera av våra gårdsvärdar finns också möjlighet att boka upp möte för grupper, såväl stora som små. Dessa hittar du också på vår hemsida  under temaboende och grupp & konferens. På flera av våra gårdar tar man också emot ditt husdjur. Så varför inte boka upp din nyårsvistelse om du har hund som är skotträdd.

Har du frågor kring boende hos oss inom Bo på Lantgård, eller kanske går du i tankar att hyra ut ditt boende så hör gärna av dig till oss

Sommarhälsningar
Ewa-Britt Filipsson
Medlemsservice
0704-574135
Info@bopalantgard.se