Dags för Sportlov

Sportlov på landet

Upptäck våra gårdar under vintern: varierade aktiviteter och en hemtrevlig atmosfär gör ditt sportlov till en genuin upplevelse. Känn därtill det påtagliga lugnet ute i naturen och du får den avkoppling och återhämtning du behöver.

Motion och motivation ligger i tiden, och hos oss hittar du båda inpå knuten! Ta med skidorna för många gårdar har nära till skön längd- & utförsåkning. I hela landet finns snösäkra områden där man gärna tar sig fram med skidor, snöskor, släde, skoter eller skridskor. Söker du den perfekta gården för din favoritsport kolla in på fliken ”omgivning/ aktivitet” i varje gårdspresentation: Där listar vi allt du kan göra under vistelsen. Såklart hittar man där även alla detaljer om själva boendet.

Personligt värdskap

Vi strävar efter personligt värdskap och det gör skillnad för våra gäster: Hos Bo På Lantgård är du aldrig bara ett ”rumsnummer”, utan våra värdar tillgodoser era önskemål individuellt. Ni får svar på era frågor och den som vill får även inblick i gårdens drift och vardag. Det innebär att du kan vara med när djuren matas eller när ägaren åker ut till sina åkermarker. Vackra landskap i vinterskrud kan bli en ögonöppnare som tar dig längre bort än du faktiskt är.

Kvalitetstid med familjen

För kanske är det inte främst sport och motion som lockar dig till landet, men en välbehövlig ”time-out” med familjen. Den lilla flykten från vardagen lyckas framför en mysig brasa, i en bastu / badtunna eller på en frusen sjö med pimpelhål. Häng med när vi tar en tur med häst och släde eller flyt fritt i varma spa-bad. Gör sportlovet till din alldeles egen kvalitetstid!

Kontakta våra värdar

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.